Wij willen aan onze bureaueilanden ongestoord kunnen werken en bellen

In de kantoorruimte van Achterhoek Performance Center zijn 2 bureaueilanden opgesteld die door alle collega’s flexibel te gebruiken zijn.

Op dagen dat alle werkplekken in gebruik zijn is het erg gehorig en hebben collega’s last van elkaar wanneer er mensen bellen en andere mensen rustig en geconcentreerd willen werken.

Bureauschermen / deskdividers met geluiddempend materiaal in eigen huisstijl

Om meer rust te creëren tussen de werkplekken is er gekozen voor bureauschermen met geluiddempend, akoestisch materiaal. Weerszijden van de deskdividers is een eigen gekozen huisstijlbeleving gekozen door Achterhoek Performance Center.

De hoogte van de bureauschermen is zo gemaakt dat iedereen er rustig ‘achter’ kan werken, maar ga je helemaal recht op zitten dan kun je er overheen kijken.

De deskdividers zitten met een klem bevestigd op het bureaueiland.

Bureauscherm kantoortuin Achterhoek Performance Center PR-Runner akoestisch

Reactie op het resultaat

De bureauschermen / deskdividers zorgen voor een prettige afscheiding tussen de werkplekken  waardoor er met meer rustig en concentratie gewerkt en gebeld kan worden zonder dat een ander daar last van heeft.  De bureauschermen zijn tevens opgeleverd in onze eigen huisstijlbeleving, een mooie aanvulling op ons interieur in onze kantoorruimte.