Wij zijn de specialist in rustige omgevingen!

Wij als PR-Runner hebben ons gespecialiseerd in rust & beleving in ruimtes. Wij vervaardigen duurzame en effectieve oplossingen op het gebied van geluidsbeheersing.  Geluid & akoestiek is voor de meeste zoiets ongrijpbaars dat men zich er vaak pas bewust van is als men er last van krijgt. Vaak gebeurt dit in ruimtes waar geluid nauwelijks geabsorbeerd kan worden. Dit komt vaak door de aanwezigheid van harde materialen en oppervlaktes. (beton, glas, tegels, etc.). Een Geluidsoverlast en een slechte akoestiek zorgt op den duur voor concentratieverlies en gezondheidsklachten zorgen.

Pas de juiste akoestische producten toe!

Er zijn op de markt veel akoestische producten. Maar naast een goed product is de positie en uitvoering ervan erg belangrijk. Met onze ervaring met geluid weeten wij hoe wij in uw interieur rust en beleving moeten creëren.  Naast verbetering van de akoestiek zorgen de designvolle producten voor de optimale interieurbeleving in uw interieur! De producten kunnen namelijk worden voorzien van iedere gewenste afbeelding, uniekleur in praktisch ieder formaat!

Voor meer informatie over akoestiek en de verschillende mogelijke oplossingen bij akoestiek problemen, download hieronder onze brochure:

Brochure: Wat is akoestiek?

Heeft u problemen met de akoestiek in uw kantoor of een andere omgeving? Klagen uw medewerkers, klanten, gebruikers of bewoners over geluidsoverlast, galm, echo of holheid? Naast advies bieden wij u de perfecte functionele en designvolle oplossing waaronder wandpanelen, plafondelementen, mobiele scheidingswanden, meubilair, akoestische kastomlijstingen en nog veel meer! Bekijk hieronder het overzicht van onze akoestische producten! Mocht u vragen hebben? Neem direct contact met ons op!