Akoestische problemen?

Akoestiek is voor de meeste zoiets ongrijpbaars dat men zich er vaak pas bewust van is als men er last van krijgt. Vaak gebeurt dit in gebouwen waar geluid nauwlijks geabsorbeerd kan worden. Dit komt vaak omdat er in gebouwen veel gebruik gemaakt word van harde materialen (beton, glas, tegels, etc.). Behalve dat geluid in zo’n ruimte opzich al vervelend genoeg is kunnen dit soort ruimte op den duur voor concentratieverlies en gezondheidsklachten zorgen.

Verbetering

Wij verbeteren de akoestiek in ieder interieur door de ruimte te voorzien van akoestische producten van PR-Runner! Naast verbetering van de akoestiek zorgen de designvolle producten voor de optimale interieurbeleving in uw interieur! De producten kunnen namelijk worden voorzien van iedere gewenste afbeelding, uniekleur in praktisch ieder formaat!

Voor meer informatie over akoestiek en de verschillende mogelijke oplossingen bij akoestiek problemen, download hieronder onze brochure:

Brochure: Wat is akoestiek?

Heeft u problemen met de akoestiek in uw kantoor of een andere omgeving? Klagen uw medewerkers, klanten, gebruikers of bewoners over geluidsoverlast, galm, echo of holheid? Naast advies bieden wij u de perfecte functionele en designvolle oplossing waaronder wandpanelen, plafondelementen, mobiele scheidingswanden, meubilair, akoestische kastomlijstingen en nog veel meer! Bekijk hieronder het overzicht van onze akoestische producten! Mocht u vragen hebben? Neem direct contact met ons op!