Veelgestelde vragen2018-06-25T10:43:35+02:00

Heeft u een vraag over onze  fotopanelen en akoestische producten? Bekijk hieronder de meest gestelde vragen en misschien komt u uw antwoord tegen. Vindt u hier geen antwoord op uw vraag of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op!

Zijn de materialen gerecylcled?2018-06-25T11:05:24+02:00

De producten van PR-Runner worden onder milieubewuste omstandigheden geproduceerd, onze natuur staat hierbij hoog in het vaandel. Ook de materiaal keuzes voor onze producten worden steeds duurzamer.

Ons akoestische materiaal, polyesterwol is vervaardigt uit gerecyclede PET-flessen. Door deze keuze worden PET-flessen in de circulaire economie weer hergebruikt.
De absorberende en isolerende eigenschappen van polyesterwol geven een comfort verhogend resultaat. De toepassing van dit materiaal verhoogt de spraakverstaanbaarheid en het geroezemoes wordt vermindert.
Vanzelfsprekend is ons PR-Runner Polyesterwol geclassificeerd met brandklasse 1.

Wie is PR-Runner?2018-06-25T11:26:00+02:00

PR-Runner is een merk van Pillen Products b.v.  Pillen Products is specialist in het verbeteren van comfort en productiviteit in werk- en leefomgevingen.
Met PR-Runner geven wij adviseren op het gebied van interieurbeleving en akoestiek.
Met eenvoudige, functionele producten geven wij uw interieur een snelle, betaalbare verbetering als het gaat om geluidsproblemen en of interieurbeleving.

Vanuit Lichtenvoorde, Gelderland (Achterhoek) bedienen wij door heel Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Engeland, onze klanten en partners.

Wat te doen bij geluidsproblemen? Wat is akoestiek?2018-06-25T11:34:36+02:00
Een slechte akoestiek in een ruimte zorgt voor veel problemen. Behalve geluidsoverlast kan het op den duur ook voor concentratieverlies en gezondheidsklachten zorgen. PR-Runner verbetert de akoestiek in ieder interieur door de ruimte te voorzien van akoestische producten. Naast verbetering van de akoestiek zorgen de designvolle producten voor de optimale interieurbeleving in uw interieur. De producten kunnen namelijk worden voorzien van iedere gewenste afbeelding, uniekleur in praktisch ieder formaat.
Het verbeteren van de leefbaarheid door geluidsproblemen tot het verleden te laten behoren, dat is waar PR-Runner u in adviseert en producten voor produceert.
Een juiste spraakverstaanbaarheid in ruimtes zorgen voor een comfortabele leef- en werkomgeving.
Het woord; akoestiek, is alles omvattend in de wetenschap die zich bezighoudt met geluid. Geluid bestaat uit trillingen waaraan verschillende oorzaken aan ten grondslag liggen. In de meeste gevallen lucht.

Titel

Ga naar de bovenkant