Voor elke wachtkamer, praktijk, ziekenhuis een oplossing!

Zoekt u een leuke fotowand of een geluiddempend paneel? PR-Runner heeft inmiddels voor verschillende zorg instellingen/ ziekenhuizen/ poliklinieken creatieve oplossingen gerealiseerd met fotowanden, akoestische panelen en LEDplafonds. Bekijkt u hieronder enkele impressies van onze projecten in de zorg!

Ook in een ziekenhuis kan een (akoestische) fotowand het verschil maken

Diverse succesvolle concepten in ziekenhuisgangen, rustruimtes, behandelkamers maken PR-Runner een creatief partner in de zorg! Gave fotoprints en functionele geluiddempingen sieren inmiddels verschillende praktijken, ziekenhuizen. De juiste materiaalkeuze is belangrijk in zorgcentra. Een goede akoestiek, hygiëne zijn enkele belangrijke aspecten. Het naadloze fotobehang van PR-Runner is bijvoorbeeld een uitstekende keuze voor toepassingen in ziekenhuis gangen, behandelkamers. In wachtkamers, rustruimtes komen akoestiek (geluid dempende producten) goed tot hun recht.

De juiste akoestiek in de wachtkamer van uw praktijk

Tandartsen, huisartsen herkennen het belang van een goede akoestiek in uw wachtkamer van de praktijk. Het is erg vervelend als behandelgeluiden of patiëntgesprekken duidelijk verstaanbaar zijn in de wachtkamer van uw praktijk. PR-Runner heeft inmiddels verschillende geluid dempende oplossingen en geluid isolerende oplossingen geleverd voor verschillende wachtkamers en praktijken. Onze akoestiek producten kunnen voorzien worden van elke fotoprint, wij helpen u graag met het uitzoeken van uw fotowand, fotodoek en denken graag met u mee!

Ervaring in de montage van fotowanden, prints in zorgomgevingen.

Onze ervaren monteurs kennen de ins & outs in een ziekenhuis, zorginstelling. Rekeninghoudende met spoedgevallen, rust, respect voor specialisten en patienten maken PR-Runner en onze klanten een team!