Akoestiek & Signing één aanspreekpunt

PR-Runner is een merk dat staat voor beleving! Onze producten geven vorm aan allerlei interieurs. Zoekt u bijvoorbeeld een gave fotowand voor in uw interieur of juist een bureauscherm met een geluidsdempende functie? Bekijk dan snel ons assortiment van akoestieke oplossingen of gewoon leuke dingen!

Sinds 2007 functioneel & creatief!

  • Levering aan kantoorinrichters & interieurbouw maar ook aan uw als ondernemer
  • Compleet projectmanagement van aankleding in ieder interieur
  • Concepting & Design, productie & realisatie/levering

Wie zijn onze klanten?

Winkelbedrijven, kantoorinrichters, bedrijven, musea, hotels, gemeentes, zorgcentra, salons, kantoren, architecten, interieurbouwers, signmakers, reclamebureaus en aan u!

Wat is onze passie?

Een inspirerende werkplek, interieur dat wil toch iedereen? Sinds 2007 staan wij hiervoor, onze passie is het op maat leveren van oplossingen op het gebied van akoestiek, interieurbeleving in elke omgeving. Van woning tot kantoor of een winkelcomplex. PR-Runner focust zich daarbij op winkelbedrijven, kantoorinrichters, bedrijven, musea, hotels, gemeentes, zorgcentra, salons, kantoren, architecten, interieurbouwers, signmakers, reclamebureaus en u!  De duidelijke visie die wij hebben geeft betekenis aan onze missie!

Waar staan wij voor?

Wij staan er voor om van elke ruimte een beleving te maken. Weg met een storende geluidsproblemen en laat uw ruimte weer leven!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Als de Pillen Group zijn wij constant bezig met duurzaam ondernemen. Niet alleen binnen de Pillen Group, maar ook met onze relaties. Met onze kennis en vakmanschap helpen wij onder andere onze klanten om hun bedrijfsvoering duurzaam te verbeteren. Onze plek binnen de maatschappij is een rol waarvan wij bewust zijn en leveren hier een actieve bijdrage aan. Naast onze bijdrage aan de maatschappij (People), zijn ook het milieu (Planet) en de economie (Profit) voor ons belangrijke aspecten.

Wilt u weten wat MVO voor ons betekent en welke keuzes wij hierin maken? Lees onze MVO Duurzaamheidsverklaring.