Steeds vaker ontvangen wij vragen of mobiele scheidingswanden geschikt zijn voor allerlei werkplek omgevingen. Ons antwoord hierop is ja.
PR-Runner adviseert haar relaties om ruimtes flexibel in te delen en de mobiele scheidingswanden lenen zich hier uitermate voor.

Bijvoorbeeld voor: Congreszalen, evenementenhallen, industriële werkplekken, leslokalen in het onderwijs wij geven verschillende relaties advies over de juiste toepassing.

Samen met de relatie bekijkt PR-Runner hoe de producten toegepast kunnen worden.
Wij passen het product aan naar de ruimte en wensen van de relatie. Afmetingen, hierin is PR-Runner erg flexibel doordat wij zelf produceren.

Op kantoor:
Op kantoor worden de mobiele scheidingswanden gebruikt om bijvoorbeeld bureaueilanden van elkaar te scheiden.

In Congreszalen & evenementenhallen:
In deze zalen worden de mobiele scheidingswanden ingezet om een zaal eenvoudig te vergroten of te verkleinen. Hierdoor wordt de ambiance vergroot en aangepast aan het evenement of het aantal bezoekers van een congres.
Indien het geluid in een zaal ook gereduceerd moet worden dan kunnen deze wanden optioneel worden uitgerust met geluiddempende / akoestische materialen.

Industriële werkplekken:
Steeds vaker zien wij dat industriële werkplekken ook opzoek zijn naar flexibiliteit. Dit om werk ‘cellen ’te creëren in het productieproces of juist om een klantspecifiek product af te schermen.
De mobiele scheidingswanden worden dan eenvoudig in de productiehal verplaatst. De scheidingswanden kunnen in iedere huisstijl beleving worden uitgevoerd, waardoor deze aansluiten bij de uitstraling van het bedrijf.

Leslokalen in het onderwijs:
Geluidsdempende mobiele scheidingswanden worden steeds vaker toegepast in het onderwijs. Leslokalen zijn vaak gehorig en wanneer er les gegeven wordt dient de informatie goed overgedragen te worden aan leerlingen / cursisten.
Wanneer het geluid in een cursus of leslokaal weerkaatst, kan dit concentratieproblemen opleveren bij leerlingen. Het toevoegen van geluiddempende materialen die op een flexibele manier in de ruimte gebruikt kunnen worden is hierbij erg belangrijk.

PR-Runner geeft u persoonlijk advies en komt graag op locatie met u mee kijken hoe u de ruimte het beste kan indelen in combinatie met mobiele scheidingswanden.
Meer weten?  Bekijk onze webpagina met informatie over mobiele scheidingswanden: https://www.pr-runner.com/onze-producten/scheidingswanden-2/

Of neem contact op: 0544-398810 of mail naar: info@pr-runner.com