Akoestisch wandpaneel kopen? PR-Runner specialist in akoestiek!

//Akoestisch wandpaneel kopen? PR-Runner specialist in akoestiek!
Akoestisch wandpaneel kopen? PR-Runner specialist in akoestiek! 2017-12-18T19:51:08+00:00

Akoestisch wandpaneel op maat!

Direct van de producent en eenvoudig te monteren Bent u op zoek naar een akoestisch wandpaneel voor op uw muur of wand in uw wachtkamer, woonkamer of op kantoor. Met de deze wandpanelen is elke opdruk mogelijk van foto tot mooie unikleuren.  Deze akoestische wandpanelen van PR-Runner geven een creatieve en functionele oplossing voor uw ruimte. Onze akoestische panelen bestaan uit een aluminium frame waarin u een verwisselbare akoestiekdoek kunt spannen. Dit akoestiekdoek kan geheel naar eigen wens bedrukt worden. Hierdoor zijn onze akoestieke wandpanelen een smaakvolle toevoeging voor elke omgeving en geven meer sfeer aan de ruimte.

Combineer beleving met functionele rust

Of heeft u last van nagalm of slechte akoestiek in uw ruimte. Door een akoestisch fotopaneel wordt effectieve demping van het geluid in uw ruimte gerealiseerd.

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

0544 - 39 88 10

Contact opnemen

De wandpanelen zijn leverbaar met elke foto opdruk!

De fotopanelen van PR-Runner zijn geheel op maat verkrijgbaar en eenvoudig te bevestigingen aan iedere wand. Met onze handleiding bevestigd u zelf eenvoudig het fotopaneel. Wilt u het inmeten, monteren en/of ophangen liever uitbesteden, dat kan ook bij ons. Onze specialisten komen graag langs voor persoonlijk advies.

Kortom: met onze fotopanelen voorziet u in een handomdraai uw ruimte van een persoonlijke touch. Denk eens aan een akoestisch schilderij of fotopaneel van een familiefoto. Wij denken graag creatief met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.