Van naadloze fotowanden tot LED-verlichting met fotodruk

Voor interieur aankleding met naadloos fotobehang, textielframes, of LED verlichting bent u bij PR-Runner aan het juiste adres. Een goede sfeer in een ruimte zorgt voor een aangename en inspirerende omgeving. Een eigen identiteit met een look & feel maakt toch het verschil?

Fotowanden met naadloos fotobehang of textielframes

Voor veel wanden/muren passen wij tegenwoordig ons eigen naadloos fotobehang toe. Dit product is naadloos en eenvoudig te monteren op muren. Indien muren/ wanden niet recht of egaal zijn kan er ook gekozen worden voor onze textielframes. Deze aluminium frames worden gemonteerd op de wand en voorzien van textieldoek bespanning. Beide producten maken van elke muur /wand een Eye-catcher in het interieur

LEDframes als lichtwand of LEDpanelen met fotoprint

Licht zorgt voor ruimte in elke omgeving. De LEDframes van PR-Runner zijn hebben slechts een diepte van 5 cm! Ook is de lichtverdeling perfect en schaduwvrij. Dit komt door de LED techniek die PR-Runner toepast.  Ook beschikken wij over de mogelijkheid om LED lichtplafonds te maken met prints. De toepassing van LEDpanelen met fotopint in een systeemplafond wordt ook steeds meer toegepast.

Al met al hebben we naast onze ervaring in akoestiek en geluidsbeheersing ook veel ervaring in interieurbeleving.

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

0544 - 39 88 10

Contact opnemen