Akoestiek wandbekleding

//Akoestiek wandbekleding
Akoestiek wandbekleding 2018-01-19T20:31:58+00:00

Tover uw saaie wand om in een stijlvolle geluid dempende wand

Maak gebruik van uw wanden

Kies voor de wandbekleding van PR-Runner. Van geluiddempend tot puur design. Wilt u snel en eenvoudig uw muur omtoveren en een hele nieuwe sfeer creëren in uw bedrijfspand, praktijkruimte, huis of vergaderruimte?

Van naadloos fotobehang tot geluiddempende fotowand

Een veel gemaakte keuze is ons naadloos fotobehang. Geen naden en één grote fotoprint op uw muur. Ook worden veel muren en wanden voorzien van onze volledig akoestische uitgevoerde fotowanden. Deze geluiddempende wanden zijn eenvoudig te monteren op uw muur en wand en te voorzien van iedere opdruk.

Een geluiddempende wand kan ook mooi zijn!

Door het gebruik van geluid dempend materiaal kunnen wij ook uw muur/ wand uitvoeren als geluid dempende wand en tevens een eye-catcher als fotowand! Vraag naar de mogelijkheden.

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

0544 - 39 88 10

Contact opnemen

Onze wandbekledingen

Onze  fotowanden zijn naadloos en met elke opdruk verkrijgbaar!

Onze wandbekledingen zijn ideaal te gebruiken in ontvangsthallen of andere grote interieurs, maar ook zeer geschikt om in kleine ruimtes of kamers meer diepte te creëren. De geluid dempende wandbekledingen bestaan uit een aluminium frame (26,45 of zelfs 90 mm) met daarin akoestiek dempend doek gespannen. Deze is in elke gewenste opdruk mogelijk. Uw muur of wand is dus niet alleen een functionele oplossing voor uw ruimte maar is ook een ware eye-catcher en zal een sfeerbepaler vormen in uw interieur.

Slechte akoestiek of  een storende galm?

Heeft u last van nagalm in uw ruimte door muren met geen of slechte absorberende eigenschappen. Een oplossing tegen deze nagalm zijn onze wandpanelen voorzien van geluiddempend materiaal. Onze akoestische wandpanelen zijn geheel op maat verkrijgbaar en hierdoor geheel aan uw interieur aan te passen.

Benieuwd naar hoeveel akoestisch materiaal u nodig heeft om de nagalm of akoestiek in uw ruimte te verbeteren? Onze specialisten kijken graag met u mee voor een persoonlijk advies. Graag ontvangen wij dan van u een plattegrond, materiaalgebruik en functie van de ruimte. Op deze manier kunnen wij u een passende oplossingen aanbieden met onze wandpanelen.

Naadloos fotobehang in elke pixel detail!

Ons fotobehang is verkrijgbaar in elke gewenste maat met elke gewenste opdruk. Kies dus zelf wat het beste in uw ruimte past. Zo kunt u uw muur omtoveren tot een bloemenveld, een bos of een skyline van uw favoriete stad. Uw ruimte wordt inspiratievol met één doorlopend beeld.

De toepasbaarheid van walltex als fotobehang is onder meer zeer geschikt in ziekenhuizen, kinderopvangen en zorginstellingen. Daar waar hygiëne een belangrijke rol speelt evenals een lange duurzaamheid. Ons naadloos fotobehang is zeer stevig en scheurt en kreukt niet. Daarbij is het materiaal waterafstotend en daardoor afneembaar met een vochtige doek.

Persoonlijk advies nodig. Wij helpen u graag om de juiste beslissing te maken. Of bent u benieuwd of uw foto goed genoeg is voor fotobehang. Wij kijken graag met u mee.

Heeft u al inspiratie? Wij denken graag creatief met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op.