Tover uw saaie wand om in een stijlvolle geluid dempende wand

Maak gebruik van uw muren en wanden

Kies voor de muur- en wandbekleding van PR-Runner. Van geluiddempend tot puur design. Wilt u snel en eenvoudig uw muur omtoveren en een hele nieuwe sfeer creëren in uw bedrijfspand, praktijkruimte, huis of vergaderruimte?

Een geluiddempende wand is mooi!

Door het gebruik van geluid dempend materiaal kunnen wij ook uw muur/ wand uitvoeren als geluid dempende wand en tevens een eye-catcher als fotowand! Vraag naar de mogelijkheden.

Toch liever alleen fotobehang? Dan bent u bij PR-Runner ook aan het juiste adres!

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

0544 - 39 88 10

Contact opnemen

Onze wandbekleding

Onze  fotowanden zijn naadloos en met elke opdruk verkrijgbaar!

Onze wandbekleding is ideaal te gebruiken in ontvangsthallen of andere grote interieurs, maar ook zeer geschikt om in kleine ruimtes of kamers meer diepte te creëren. De geluid dempende wandbekledingen bestaan uit een aluminium frame (26,45 of zelfs 90 mm) met daarin akoestiek dempend doek gespannen. Deze is in elke gewenste opdruk mogelijk. Uw muur of wand is dus niet alleen een functionele oplossing voor uw ruimte maar is ook een ware eye-catcher en zal een sfeerbepaler vormen in uw interieur.

Slechte akoestiek of  een storende galm?

Heeft u last van nagalm in uw ruimte door muren met geen of slechte absorberende eigenschappen. Een oplossing tegen deze nagalm zijn onze wandpanelen voorzien van geluiddempend materiaal. Onze akoestische wandpanelen zijn geheel op maat verkrijgbaar en hierdoor geheel aan uw interieur aan te passen.

Benieuwd naar hoeveel akoestisch materiaal u nodig heeft om de nagalm of akoestiek in uw ruimte te verbeteren? Onze specialisten kijken graag met u mee voor een persoonlijk advies. Graag ontvangen wij dan van u een plattegrond, materiaalgebruik en functie van de ruimte. Op deze manier kunnen wij u een passende oplossingen aanbieden met onze wandpanelen.

Persoonlijk advies nodig. Wij helpen u graag om de juiste beslissing te maken. Of bent u benieuwd of uw foto goed genoeg is voor een fotowand. Wij kijken graag met u mee.

Heeft u al inspiratie? Wij denken graag creatief met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op.