Wat was het probleem/ vraag van de klant?

Nu KMWE de Brainport Industries Campus in Eindhoven heeft betrokken is in de praktijk gebleken dat er een behoefte is aan mobiele / verrijdbare wanden.
Dit om bijvoorbeeld in een kantoorruimte de bureauwerkplekken af te scheiden van een projectoverleg gedeelte. Maar bijvoorbeeld ook in de industriële omgeving om gedeeltes af te schermen.

Wat is de geleverde oplossing van PR-Runner?

Op diverse plekken in het campus gebouw waar KMWE gevestigd is zijn mobiele akoestische scheidingswanden in gebruik genomen.

Kantoorruimte vs projectoverleg
Zoals gewenst was is hierbij in een kantoor een splitsing gemaakt tussen bureauwerkplekken en een projectoverleg gedeelte.
Hierdoor is in één dezelfde ruimte een flexibele splitsing gemaakt waardoor mensen die niet betrokken hoeven worden bij een overleg ongestoord verder kunnen met eigen werkzaamheden.  De personen die projectoverleg willen hebben kunnen dit nu doen zonder dat anderen daar last van hebben.

Tevens zijn de mobiele wanden voorzien van geluiddempend materiaal en een magnetisch gedeelte waardoor ook voorwerpen en papieren opgehangen kunnen worden aan de wanden.

Industriële hal / productiehal  
In de productiehal worden de mobiele wanden toegepast om bijvoorbeeld nog niet in gebruik genomen gedeeltes af te schermen of om klantgevoelige informatie / producten af te schermen.

De mobiele wanden zijn door de zwenkwieltjes verrijdbaar en aan elkaar te koppelen.

Geluiddempende mobiele wanden

Reactie op het resultaat

PR-Runner heeft met haar snelle service perfecte mobiele scheidingswanden geleverd die wij naar volle tevredenheid inzetten!

Ilona van der Waals, KMWE