Wat was het probleem/ vraag van de klant?

De Zalige Zalm, specialist in kerk- en parochiebladen heeft een nieuwe kantoorruimte betrokken in het centrum van Deventer.
De locatie is prachtig, een authentiek pand midden in de binnenstad. Er is gekozen voor een open kantoor ruimte met daarin veel glaspartijen. Verder is er gebruik gemaakt van veel harde materialen, die niet voor geluidsabsorptie kunnen zorgen.
Echter is hierdoor, zeker wanneer er meerdere mensen aan het werk zijn, erg gehorig en weerkaatst het geluid in de open ruimte.

Wat is de geleverde oplossing van PR-Runner?

Er zijn wandpanelen in 2 glazen kantoorruimtes bevestigd aan de muur. Beide fotowanden zijn voorzien van akoestisch, dempend materiaal, waardoor de ruimtes nu aangenaam en comfortabel zijn geworden.

In 1 ruimte is gekozen voor een afbeelding, in de andere ruimte is bewust gekozen voor een neutrale kleur, zodat het paneel niet opvalt maar zeker functioneel de akoestiek verbeterd.

akoestisch wandpaneel glasruimte

Reactie op het resultaat

We zijn zeer tevreden over het eindresultaat! De gewenste rust is in de ruimte gerealiseerd en het advies van het PR-Runner team hebben wij als zeer prettig ervaren.  

Laetitia van der Lans, De Zalige Zalm