Wat was het probleem/ vraag van de klant?

Voor de verbouwing van ons kantoor in Enschede waren we in de laatste fase aanbeland. In deze fase keken we naar de akoestiek, verlichting en decoratie in de verschillende ruimtes. Voornamelijk in de kleine overlegkamer ondervonden we veel problemen met de akoestiek. Een combinatie tussen een akoestische oplossing en een fotopaneel bood hiervoor een goede uitkomst.

Wat is de geleverde oplossing van PR-Runner?

Er bestond vooraf al een duidelijke wens. We hadden zelf twee foto’s uitgekozen die we op de wand wilden hebben, en zelf bekeken welk formaat de akoestische fotopanelen moesten zijn. PR-Runner heeft zich op onze wensen gericht en gecontroleerd of alles mogelijk was. Er is steeds goed contact geweest over de voortgang van de levering.

fotowand akoestisch ergos enschede

Reactie op het resultaat

We zijn erg onder de indruk van de kwaliteit van de fotoprint. We vroegen ons van te voren af of de foto’s op een groot formaat niet ‘blokkerig’ zouden worden, maar dat is absoluut niet het geval. Sinds de panelen hangen hebben we in de kleine overlegkamer geen last meer van galm, en is het een stuk prettiger om te bellen of te overleggen.

Human Factors Engineering, Ergos