Wat was het probleem/ vraag van de klant?

Payroll Select, een van de grootste payrollbedrijven van Nederland, heeft in mei haar deuren geopend van haar nieuwe vestiging in het kantoorgebouw Waterfront in Deventer. Hier zijn twee vestigingen in één nieuw pand samengevoegd en is er meer dan voldoende ruimte voor groei in de toekomst. Het pand telt vijf verdiepingen die compleet ingericht moesten worden, met daarbij de beleving die aansluit bij Payroll Select.

Wat is de geleverde oplossing van PR-Runner?

Wij hebben Payroll Select ons naadloos fotobehang aangeboden dat van hoge kwaliteit is en op maat gemaakt wordt. De opdruk van het naadloos fotobehang hebben zij zelf uitgekozen, in samenwerking met  PR-Runner. Het beeldmateriaal is gekozen aansluitend bij de stad Deventer. Deventer behoort namelijk tot de Hanzesteden en was vroeger een machtige handelsstad. Drie belangrijke wereldwijde handelssteden zijn dan nu ook prominent in de spreekkamers terug te vinden. Allen afgebeeld met een brug over het water. Payroll Select heeft namelijk zelf ook een prachtige uitkijk op een van de bruggen in deze stad.

Daarnaast moesten de verschillende afdelingen ook voorzien worden van interieurbeleving, passend bij de activiteiten van de afdeling.

Websitewww.payrollselect.nl