Wat was het probleem/ vraag van de klant?

Het horeca gedeelte in het woon- zorgcentrum Beth San in Aalten van Zorgcombinatie Marga Klompé is vernieuwd en mocht meer sfeerbeleving krijgen.
Het bar- kassa gedeelte, met daarin ook een kleine supermarkt voor de bewoners mocht sfeervoller aangekleed worden. Interieuradvies is gegeven door Wilma Wikkerink van BinnenID.

Wat is de geleverde oplossing van PR-Runner?

In samenwerking met Wilma Wikkerink van BinnenID en Hans Graven Groep uit Aalten heeft PR-Runner een naadloos fotobehang geleverd. Dit fotobehang is reukloos en ontzettend eenvoudig af te nemen. Hierdoor is het naadloze fotobehang geschikt voor toepassing in zorgcentra, horeca en restaurant gelegenheden.
Er is gekozen voor een groene achterwand (klimop) achter de schappen waarop de bewoners producten kunnen pakken. In een soort winkelbeleving kunnen bewoners zelf boodschappen doen in het horeca- en restaurant van het zorgcomplex.

Ook de kassa zone en het bar gedeelte is voorzien van naadloos fotobehang. De pilaren en het plafond zijn voorzien van een behang met een houtachtige blokjes look en feel.
Het resultaat is een sfeervol en huiselijk horeca gedeelte waar de bewoners kunnen ontspannen en een drankje kunnen nuttigen tijdens een gezellige dagactiviteit of met visite.

PR-Runner naadloos fotobehang horeca zorg woonhuis ouderen