Wat was het probleem/ vraag van de klant?

In de nieuw te bouwen Vispassage van Waterschap Rijn & Ijssel wordt een bezoekerscentrum gerealiseerd. Dit bezoekerscentrum is op afspraak te bezoeken en geeft een doorkijk naar de vissen die passeren tussen de Oude Ijssel en de Ijssel in Doesburg.
Artiles heeft het complete interieur en de prachtige interieurbeleving van verschillende vissen in mozaïek tegels weergegeven, een fascinerend resultaat.

Wat is de geleverde oplossing van PR-Runner?

De vloeren, wanden en plafondgedeeltes zijn allemaal harde materialen, waaronder de mozaïek tegels. Wanneer deze ruimte bezocht wordt door bezoekers kan het geluid enkel weerkaatsen tegen de wanden, vloer en plafond.

Artiles, vormgevers in tegels hebben ons gevraagd om mee te denken om een geluiddempende oplossing in de ruimte te realiseren. Hiervoor zijn 2 gebogen akoestische/ geluiddempende plafondelementen opgehangen, die compleet geïntegreerd zijn in het ontwerp dat getoond wordt op de wanden en waar uiteraard ook de aandacht naar toe getrokken mag worden, gecombineerd met de raampartij waar de vissen ook daadwerkelijk zichtbaar zwemmen.