Meer interieurbeleving en een comfortabele kantine, verbetering vitaliteit!

Bij Leemrijse Dak en wand techniek in Winterswijk was de kantine erg gehorig en kon men niet comfortabel in deze ruimte aanwezig zijn. Collega’s konden niet of nauwelijks een gesprek met elkaar houden zonder dat het geluid weerkaatst tegen de muren en het plafond.

Geluiddempende fotowand met eigen huisstijlbeleving en een zwevend LED verlichting plafond met een industriële uitstraling

Op de muur naast het keukenblok is een groot geluiddempend / akoestisch fotopaneel geplaatst, wandvullend.
Dit wandpaneel zorgt ervoor dat de galm en spraak geluid uit de kantine gedempt wordt waardoor het prettig is om in deze ruimte te zijn.

PR-Runner heeft de klant geadviseerd over welke beleving past in de kantine van Leemrijse Dak en Wand Techniek. Zo is gekozen voor een sfeerbeleving met koperen ketels, waarop het logo van Leemrijse is verwerkt.

Een prettige beleving en comfortabele ruimte leveren een bijdrage aan de vitaliteit van de gebruikers van deze ruimte.

Daarnaast is voor de industriële look and feel gekozen voor een zwevend element in de kantine, namelijk een zwevend LED plafond in een betonlook.

Dit LED verlichtingsplafond is naar iedere lichtkleur aan te passen en kan dus snel van lichtkleur veranderen, passend bij de sfeer in de kantine.

Kantine Refter bedrijf geluiddempend wandpaneel en LED plafond in betonuitstraling PR-Runner

Reactie op het resultaat

Het resultaat van de geluiddempende fotowand en het zwevende LED plafond zorgen ervoor dat de kantine een sfeervolle ruimte is geworden waar onze jongens zicht echt eventjes kunnen ontspannen. Vitaliteit en de gezondheid van onze mensen vinden wij namelijk erg belangrijk!