PR-Runner deelnemer vakbeurs Facilitair 2023 in Utrecht.

De pandemie ligt zo goed als achter ons, ook wij merken dat bij onze producten van PR-Runner.
Gebouwbeheerders en facilitair verantwoordelijke zijn weer volop opzoek naar noviteiten om de werk- en leefomgevingen in gebouwen weer te verbeteren en steeds maar weer aan te laten sluiten bij de tijd.

Tijdens de vakbeurs Facilitair presenteren wij de producten van PR-Runner op de stand van het moederbedrijf Pillen Group.   Het thema luidt: ‘Faciliteert duurzaam comfort’.
Wij zetten op de vakbeurs Facilitair in om de verantwoordelijke kennis te laten maken met onze flexibele / mobiele / verrijdbare scheidingswanden.
Deze mobiele scheidingswanden zijn multifunctioneel inzetbaar en zeer toegankelijk in gebruik.

Eenvoudig inzetbare scheidingswanden

Onze mobiele scheidingswanden worden ingezet als afscherming van een opbergruimte, om een grote ruimte flexibel in te te delen waardoor verschillende overleg- en/of werkplekken gerealiseerd kunnen worden, gebruikt worden ter ondersteuning van tentoonstellingen en evenementen, etc.

De flexibele scheidingswanden kunnen voorzien worden van een onzichtbare magnetische koppeling, eigen huisstijlbeleving, whiteboard gedeeltes en geluiddempende (akoestische) materialen.

Kou- en tochtpreventie

Naast de presentatie van mobiele scheidingswanden willen wij onze bezoekers enthousiasmeren voor onze kou- en tochtpreventie oplossingen van Windstop en HeatFun.

    Productinformatie aanvragen