Een vraag die menig ondernemer, manager, momenteel door het hoofd speelt.
Welke hygiëne maatregelen kunnen wij in acht nemen om de kantoortuin weer functioneel en vooral veilig te krijgen in de nieuwe 1,5 meter economie?

Het hygiëne protocol wordt in vele bedrijven en instellingen momenteel opgesteld. Als werkplekspecialist hebben wij in deze ’thuiswerk tijd’ zeker niet stil gezeten om ook in deze tijd advies te geven aan onze klanten en geïnteresseerden.

De kantoortuin lag eerder dit jaar al onder vuur als het aan komt op lawaai, drukte, veel impulsen, slechte concentratie, etc.  en daar komt momenteel ook de preventie rondom het corona virus bij.

Eenvoudige oplossingen creëren veiligheid

Of het gaat om werkplekafscheiding voor geluiddemping of tegen virus verspreiding, mobiele scheidingswanden hetzij voorzien van geluiddempend materiaal of doorzichtig met plexiglas kunnen zeker een oplossing bieden tussen diverse werkplekken.
Dit om grotere ruimtes flexibel in te delen en te verkleinen maar ook om ruimtes veiliger te maken.
Ook deskdividers / bureauschermen kunnen tussen de bureau’s gezet worden om werkplekopstellingen veiliger te maken.

Stuur je foto naar ons!

Stuur je foto’s van je werkplek naar ons toe en wij geven vrijblijvend advies hoe de werkplek  van jezelf én die van je collega’s veilig gemaakt kan worden.

Plexiglas schermen

Een greep uit ons nieuwe assortiment is hier te bekijken. Verdere afbeeldingen en foto’s volgen zo snel mogelijk.  Plexiglasschermen

    Productinformatie aanvragen