Kunst op de werkvloer heeft een stimulerende invloed. Het zorgt namelijk voor een aangename en inspirerende omgeving. Het zorgt voor een dynamisch, eigentijds karakter en bovendien voor een positieve, verzorgde uitstraling naar bezoekers en medewerkers toe. Door deze kunst de verlichten creëert u nog meer omgevingssfeer. Dus bent u op zoek naar een unieke invulling voor in uw wachtkamer, woonkamer, vergaderruimte, ontvangsthal of op kantoor? Wilt u uw eigen identiteit geven aan de ruimte? Wij bieden LED frames op maat dat een creatieve en functionele oplossing is voor uw ruimte. Deze verlichte wanddecoratie is tevens een ware eye-catcher in uw ruimte.

Verlichte schildermeesters met de inzet van LEDframes

Of heeft u wel eens gedacht aan het uitlichten van uw favoriete schilderij. Maar hoe komt een schilderij dan het best tot z’n recht? Feit is dat mensen geneigd zijn om naar het licht te lopen. Wanneer je door goede belichting alle details kunt zien, blijft je kijken. Wanneer je dus investeert in mooie kunst als wanddecoratie, is het een gemiste kans als je die niet goed uitlicht. Met onze LED frames hebben wij een manier ontwikkeld voor een optimale belichting van bijvoorbeeld Nederlands beroemdste schilderijen.

Hoge kwaliteit LED verlichting

Onze LED frames bestaan uit een aluminium frame met daarin een luxe doekbespanning gespannen. Deze doekbespanning kan geheel naar eigen wens bedrukt worden met uw eigen afbeelding of unikleur. De LED-verlichting achter het textieldoek zorgt voor een perfecte uitlichting van uw eigen print. Hierdoor zijn onze LED frames een smaakvolle toevoeging voor elke omgeving en geven meer sfeer aan de ruimte.

De designvolle vierkante/rechthoekige armaturen van PR-Runner zijn eenvoudig te monteren aan een wand of plafond. Wij ontwikkelen en produceren de LED frames in eigen beheer en kunnen daarmee een uniek hoge kwaliteit waarborgen. Naast onze standaard maten kunnen wij alles op maat maken en garanderen wij de beste kwaliteit van uw LED frames met eigen print.

Bent u dus op zoek naar een LED lightbox om uw kunst, product of corporate image extra in de spotlights te zetten. Kies dan voor onze print lightboxen en bekijk hier ons assortiment.