Fotowanden & Signing

//Fotowanden & Signing
Fotowanden & Signing 2018-02-08T11:37:25+00:00

Van naadloze fotowand tot LEDpanel met fotoprint

Voor interieur aankleding met naadloos fotobehang of LEDpanels bent u bij PR-Runner ook aan het juiste adres. Een goede sfeer in een ruimte zorgt voor een aangename en inspirerende omgeving. Een eigen identiteit met een look & feel maakt toch het verschil?

Fotowanden met naadloos fotobehang of textielframes

Voor veel wanden/muren passen wij tegenwoordig veel het PRR Air behang toe. Dit product is naadloos en eenvoudig te monteren op muren. Indien muren/ wanden niet recht of egaal zijn kan er ook gekozen worden voor de PRR textielframes. Deze aluminium frames worden gemonteerd op de wand en voorzien van textieldoek bespanning. Beide producten maken van elke wand een Eye-catcher.

LEDframes als lichtwand of LEDpanelen met fotoprint

Licht zorgt voor ruimte in elke omgeving. De LEDframes van PR-Runner zijn hebben slechts een diepte van 5 cm! Ook is de lichtverdeling perfect en schaduwvrij. Dit komt door de LED techniek die PR-Runner toepast.  Ook beschikken wij over de mogelijkheid om LED lichtplafonds te maken met prints. De toepassing van LEDpanelen met fotopint in een systeemplafond wordt ook steeds meer toegepast.

Al met el hebben we naast onze ervaring in akoestiek en geluidbeheerlijk ook veel ervaring in interieuraankleding.

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

0544 - 39 88 10

Contact opnemen