Wandoplossingen

//Wandoplossingen
Wandoplossingen 2017-12-10T13:02:16+00:00

Tover uw saaie wand om in een stijlvolle akoestische wand

Maak gebruik van uw wanden! Wilt u snel en eenvoudig uw muur omtoveren en een hele nieuwe sfeer creëren in uw bedrijfspand, praktijkruimte, huis of vergaderruimte? Maak dan gebruik van onze wandoplossingen. Een veel gemaakte keuze is ons naadloos fotobehang. Geen naden en één grote fotoprint op uw muur. Ook worden veel muren en wanden voorzien van onze volledig akoestische uitgevoerde fotowanden. Deze akoestische wanden zijn eenvoudig te monteren op uw muur en wand. Stopcontacten, ventilatoren uitsparingen kunnen ook hiervoor gemaakt worden. Een functionele eye-catcher in uw interieur.

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

0544 - 39 88 10

Contact opnemen

Onze complete wandoplossingen

Akoestische wanden met elke opdruk mogelijk!

Onze wandpanelen zijn ideaal te gebruiken als achterwand in ontvangsthallen of andere grote interieurs, maar ook zeer geschikt om in kleine ruimtes of kamers meer diepte te creëren. Het wandpaneel bestaat uit een aluminium frame met daarin een doekbespanning gespannen. Deze is in elke gewenste opdruk mogelijk. Uw wandpaneel is dus niet alleen een functionele oplossing voor uw ruimte maar is ook een ware eyecatcher en zal een sfeerbepaler vormen in uw interieur.

Slechte akoestiek of  een storende galm?

Heeft u last van nagalm in uw ruimte door muren met geen of slechte absorberende eigenschappen. Een oplossing tegen deze nagalm zijn onze wandpanelen voorzien van geluiddempend materiaal. Onze akoestische wandpanelen zijn geheel op maat verkrijgbaar en hierdoor geheel aan uw interieur aan te passen.

Benieuwd naar hoeveel akoestisch materiaal u nodig heeft om de nagalm of akoestiek in uw ruimte te verbeteren? Onze specialisten kijken graag met u mee voor een persoonlijk advies. Graag ontvangen wij dan van u een plattegrond, materiaalgebruik en functie van de ruimte. Op deze manier kunnen wij u een passende oplossingen aanbieden met onze wandpanelen.

Naadloos fotobehang

Ons fotobehang is verkrijgbaar in elke gewenste maat met elke gewenste opdruk. Kies dus zelf wat het beste in uw ruimte past. Zo kunt u uw muur omtoveren tot een bloemenveld, een bos of een skyline van uw favoriete stad. Uw ruimte wordt inspiratievol met één doorlopend beeld.

De toepasbaarheid van walltex als fotobehang is onder meer zeer geschikt in ziekenhuizen, kinderopvangen en zorginstellingen. Daar waar hygiëne een belangrijke rol speelt evenals een lange duurzaamheid. Ons naadloos fotobehang is zeer stevig en scheurt en kreukt niet. Daarbij is het materiaal waterafstotend en daardoor afneembaar met een vochtige doek.

Persoonlijk advies nodig. Wij helpen u graag om de juiste beslissing te maken. Of bent u benieuwd of uw foto goed genoeg is voor fotobehang. Wij kijken graag met u mee.

Heeft u al inspiratie? Wij denken graag creatief met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op.